+47 481 97 910
hege@conditori-augestad.no
Click to order
Cart
Din bestilling
Total: 
Navn
E-post
Telefon
Adresse
Ønsket dato for levering
Klokkeslett
Leveres til ønsket klokkeslett. For henting, skriv inn et ønsket klokkeslett i tidsrommet tirsdag til fredag.
Levering
Rabattkode
Beskjed
Click to order
Cart
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone
Augestad Håndverkskonditori
Augestad er en historie om at veien blir til mens man går, og en historie om å følge drømmen sin.

"Etter fullført bachelor ernæring kjentes det som jeg stod på stedet hvil. Det var ikke lett å få relevant jobb, og jeg var ikke engang sikker på om jeg passet inn i fagmiljøet. ⁣⁣
⁣⁣
Å snu slik på flisa var dog ikke lett. Jeg var redd for at andre med ernæringsbakgrunn skulle vise meg ryggen og se på meg som en sviker. ⁣⁣
⁣⁣
Men innerst inne hadde jeg en lidenskap for søtsaker og gode smaker. Jeg ville bare bli dødsgod til å lage kaker, sjokolade og alt som er godt.
Og jeg ville gjøre det skikkelig. ⁣⁣
⁣⁣
Høsten 2015 begynte jeg i læra, etter en liten svipptur innom tv-skjermen på Hele Norge Baker.⁣
Læretida kjentes lang og intens, men sommeren 2018 var svennebrevet på plass med beste karakter.⁣⁣
⁣⁣
Jeg har ikke angret et minutt på at jeg tok dette valget!

Jeg var heller aldri i tvil om at jeg skulle starte for meg selv. Augestad Håndverkskonditori AS så dagens lys umiddelbart etter fullført konditorutdannelse."⁣


Hege Augestad tok bachelor i ernæring på Atlantis Medisinske Høgskole i 2013. I 2015 begynte hun i læra som konditor, og har erfaring fra Nobel Catering, Hotel Bristol og Grand Hotel.